2010-08-31
 18:41:58

Nämen se på fan, du fyller år idag !

( lyssna på låten för extra effekt.)

Heiheihei Grisiga Felicia.
Jag vet en sak. Du fyller år idag. Idag får du cykla utan hjälm. Och ha sex. Gud vad jag känner att alla de skämten är utpräglade. Oj vilket fint ord. Men nu har du iallafall levt 15 år på jorden. 15 år av skratt, tårar, lycka och sorg. Och sisådär... 1,3/4 av dessa år har jag fått lyckan att känna dig, att ha dig som en av mina närmaste. Du har verkligen gett mig lycka, du har gett mig fler leenden och du har gett mig trygghet. För mig är det tre saker som är guld värt, och att du är anledningen till det gör dig till en otrolig människa. Jag beundrar dig, vet du det ? Jag beundrar din godhet, ditt tålamod , din förståelse, och framför allt din styrka. För den strykan som jag ser hos dig, den finns fan inte hos många. Allt du gör verkar ha en mening, och att du står upp för både dig själv och andra. Det beundrar jag. Du är en sådan äkta vän gumman, det är du verkligen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Grisiga Felicia <3 KaisaBaisa, det är en sådan väldigt bra sak tycker jag.  
Det var ganska längesedan jag skrev en sådan här text nu. Jag kom ihåg i början av våran vänskap, när dessa texter rammlade in hela tiden. Både från dig och från mig. Framförallt kommer jag ihåg hur du kunde få mig att gråta glädjetårar när jag läste vad du hade skrivit, hah, fan, jag kunde sitta och läsa om texterna gång på gång. Jag har tillochmed sparat de allra flesta. För de betyder mycket för mig, just därför de kommer från dig. Du kankse inte vet det, men allt du gör för mig betyder mycket. Ett "jag älskar dej " kan få min dag att gå från dålig till bra, ett leende från dig på lektionen kan göra spanka verben övervinnliga. Det kan räcka med att se dig , så kan något jobbigt, som du kanske inte ens vet om, kännas mindre jobbigt. Bra va ? Jag är verkligen lycklig med dig, och jag vill att du ska vara lika lycklig. Hur du blir lycklig spelar ingen roll, så länge du är det. Om det är med mig, Linus, dina andra vänner, det är inte det som är det viktiga. Vad du än gör, gör alltid så det känns bäst för dig. Sedan kan jag ju hoppas på att du vill vara med mig . Mihih. För det är en grej Felicia, du är så stört snäll. Det är en jättefin egenskap, verkligen, men du måste tänka på dig själv ibland också. För du är värd precis lika mycket som alla andra, du är inte sämre på något sätt. Inte alls. Tänk på att inte låta folk trampa ner dig, för du är bättre än så. Du är så bra på alla sätt och vis, glöm aldrig det. Och om du någonsin glömmer det, finns jag alltid här. För det, för något annat du behöver mig för. På dagen, på natten, på morgonen, på kvällen. Var på än jorden du eller jag befinner oss. Hur arg jag än skulle vara på dig, inte för att du brukar ge mig anledningar, men ifall att, finns jag här för dig om du behöver mig. Även om vi skulle tappa kontakten, och du kommer på en dag att du behöver prata med mig, så finns jag här. Alltid. För min kärlek till dig, den kommer alltid finnas kvar.



Grattis gumms.
Jag älskar dej.

2010-08-29
 20:15:21

why this?

Är så extremt trött på nästan alla människor. Hur fel folk blir behandlade, hur fel folk kan behandla mig, dig, dina vänner. Vart går gränsen? Och när ska någon sätta den? Jag känner mig bara som ett typiskt offer. Ett sån där som ingen har respekt för. Fast det har dem säkert, fast ibland kan folk visa saker, väldigt, väldigt dåligt. Jag vill sätta min gräns nu. Behandlar man mig dåligt, varför förvänta sig att jag kommer tillbaka? Varför ska jag behöva kämpa själv? Jag ska inte tänka på saker som får mig att känna mig dålig, sämre, sämst. Jag är ingen sån person, men i vissa situationer kan jag trycka ner mig själv, till minimala nivån. Och saken är den, det är helt fel. Vem tänker på när den har gått över gränsen? Vem lär sig inte efter första misstaget, inte efter andra. Varför kan ingen bara ta något seriöst? Det är så sjukt, men varför vara frisk i en helt sjuk värld? När blir allt bättre då?

Just nu, exakt just nu. Är jag inte här, jag är någon helt annanstans. Där det finns folk som kan ta hand om varandra, sluta ta folk för givet. För jag har tänkt på en sak, någon dag är man borta och då är allt försent. Jag har inte tanken " Jag är bättre än såhär, bättre än folk som tar mig för givet". Bullshit. Jag är inte en droppe bättre en såhär, jag är bara en ostadig sak som kan rasa vilken sekund som helst. Jag är någon som lägger energi på fel saker, och sen är energin försvunnen till dem positiva sakerna. Fan för mig. Säger jag bara, allt verkar gå tillbaks till mig. Jag är så onöjd med mig själv som man bara kan bli. Sen kan jag se folk som blir behandlade som skit, och tänka " hon är värd bättre". Men när det handlar om just mig, så blir allt anorlunda. Bajs.


Som avslutande vill jag säga att jag är trött, min ork är någon helt annanstans. Det krävs inte mycket för att få mig ge upp. Men jag försöker kämpa för det som är bra, och låta de dåliga vara. Men det är inte lätt. Ingenting är lätt. Varför är ingenting lätt för? Helvete, jag skulle ju vara i duschen nu.


-Men är det möjligt, att en vän kan skapa det här?
Vet inte, inte en äkta iallfall..
2010-08-27
 19:27:53

if you don't try, you'll never know.

Äntligen fredag.
Helg.
Sen skola igen.

2010-08-25
 19:05:59

tänker på dig, varenda sekund


så jäkla fin du är.

linus kommer snart. han ska sova här, och nu är jag pissig. kyss.
2010-08-25
 18:40:04

älskar'e

Låten från filmen Dear John. Så vacker.

2010-08-25
 18:36:38

fångarna på fortet, jag gillar't!

Har redan förvarnat Linuspinus om att vi ska sitta bänkade framför tv:n klockan 20.00 prick.
Fast jag måste fixa inför imorgon, men det är nog därför man uppfann reklamerna.

Kyssar.
2010-08-25
 18:18:38

jag älskar dig



Du är, och kommer alltid vara min. <3

( ganska gammalt foto.. )

2010-08-25
 18:11:08

heli halå.



Vad ska man skriva här? Elin tog för några dagar sen foton på mig. Du kan ju nästan räkna ut att det är fotot längst upp. Yesyes,  har inget att skriva. Men vill ändå skriva för att ni ska veta att jag lever. Idag hälsade jag på i skolhagen också. David mannen har blivit riktigt, riktigt lång. Bara så att ni vet de.

2010-08-22
 18:30:53

Låten.

Jason Walker - Down



I don't know where I'm at
I'm standing at the back
And I'm tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I'll find what I've been chasing.

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down.


Not ready to let go
Cause then I'd never know
That I could be missing
I'm missing way too much
So when do I give up what I've been wishing for

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down.
Oh I'm going down, down, down
Can't find another way around
And I don't want to hear the sound, of losing of what I never found.

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I never know why it's coming down, down, down.
I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Oh it's coming down, down, down.

2010-08-22
 18:11:40

Söndag



Text saknas.. Men det kommer snart. För nu är jag tom.

Nu kommer texten.. låten av Yiruma - Kiss the rain får mitt huvud alltid att gå igång. Nu skulle jag kunna skriva en bok om hur jag känner. Men istället har jag bloggen. Jag är inte desperat över att få 5000 besökare. Det är inte jag. Den här bloggen är lite, en skriva av sig blogg, inre tankar, och vardag. Men nu är den mest om tankar, det som är kring mig. Jag förstår inte hur tiden kan rinna iväg så snabbt. Hur man nu tvingas räkna ner till den dagen man aldrig trodde man skulle behöva uppleva så snart.. Det är nu man vill kunna göra omänskliga saker. Spola tillbaka tiden, stanna tiden. Ni vet? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte ha massa " gud, hon mår dåligt". Det är inte jag, vad är jag? bajs. Nu vet jag knappt det heller.. Eller jo. Men åh. Jag vill inte, jag vill ingenting. Jag vill inte ha ångest. Jag vill inte.. nu blev jag tom på ord. Hej Mamma, om du läser det här. Sluta läs min blogg. Annars blir jag riktigt arg.  ( påtala om ingenting). Ska inte fortsätta skriva, kan inte få fram något. Allt sitter i kroppen, hjärnan & hjärtat. Totalt omöjligt att berätta känslan av det här.

Börja inte bry er, bara för jag skriver det här. Verkar ju nästan löjligt. Right?
Glöm inte, att jag skriver bara av mig.
För jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Kyssar.

2010-08-22
 17:58:13

håkan hellström

Jag lyssnar på Håkan Hellström.
Men vad är rätt och vad är fel?
Jag är för dåligt random cp idag.


2010-08-22
 17:49:53

nu bombar jag med inlägg..

Jag måste byta design..

Jag måste sluta tänka..

Jag måste sluta ha ångest..

Jag måste lära mig något i skolan..

Jag måste få ett mejl snart..

Jag måste hindra semptember månad från att komma..

Jag måste säga att jag älskar min bästavän übermycket

Jag måste säga att det här är tråkigt

Jag måste säga att jag är en aning negativ.

Jag måste säga att jag har all rätt i världen att vara negativ..

Jag måste säga att jag saknar Luay lite, fast han saknar inte mig alls, illa.

Jag måste säga att jag har brist på saker att skriva.

Jag måste säga att jag älskar musik.

Jag måste säga att det här är det sista jag skriver..

Jag måste säga att jag skojade.

Bajs!

2010-08-22
 17:46:53

göll..


Bajs, jag har lust att skriva bajs.
Kiss oh bajsåldern. Varför de för?
Känner inte för att skriva vad jag känner just nu, vill inte känna något alls faktiskt.
Bajs.

2010-08-22
 17:05:07

dålig uppdatering av mig. sorry guys

Har haft annat för mig, har annat för mig. Låter hemligt. Öh... Idag var jag i täby med pojkis vänis. Imorogn blir det skola.. bajs. Åter bajs. Vi kan ju passa på att bajsa lite på september månad, kommer bli botten.
Bajs. Varför bajs?

2010-08-20
 16:56:58

I'm a dreamer, and when i wake...

nu går jag ut och möter marcus
ha det bra. bättre, bäst.
kyss så länge

P.S. .d på min mobil är ett hjärta. big love.
2010-08-20
 16:52:12

Länge sen folks!

Har tagit mig igenom två skoldagar, jag är en riktig tuffing! Fast nu tar ångesten över, inte skolångest, men annan ångest. Man kollar på klockan och ser hur tiden, minnen och känslor rinner iväg.

 Låter sjukt, jag är sjuk, världen är sjuk. Varför vara frisk i en sjuk värld?

 Bajsbarn ni är. Random jag är. Bajs
Sitter och lyssnar på love the way you lie, fast i nuläget är det verkligen: hate the way you lie. Men jag är random. Ikväll blir det people. Maybe träffa någon innan, ta en pratprommis. Ni vet?
kyss.

2010-08-17
 14:28:01

kanske ska skriva något..

Öh. väntar på felicia, drar snabbt till täboo. Sen träffa Emma, sen efter det åker jag hem till Linan. Nu smsa min absolut snabbaste och bästaste vän. Hon är snart klar.. med tvättandet. Har kollat runt lite på väskor på internet. EFtersom jag fyller år snart.. men det skulle ju inte skada med en för tidig födelsedagspresent. Yeah.


Gissa vem som tog det här fotot?
Logiskt nog är det jag.
Vem i familjen knasig skulle annars kunna ta den?
tss.

2010-08-16
 20:09:13

I can't live without you.

älskling, förlåt för allt.
jag är kär i dig, bara dig.

2010-08-16
 14:28:26

alla mina 4563 inlägg som jag skrev igår år spårlöst..

försvunna.. kreativiteten is over. eller?
Näe, min andra halva ska snart höra av sig, fast hon är så seg så hon blir ju nästan jättesöt.

Snabbt om igår:
Sov hos Sofia med My och Felicia. Vi såg Drag Me To Hell. Den är en typiskt såndär "popp-upp" film. Bra, och äcklig.



Visst ser hon lockande ut? Mumma.. nu blir jag sugen på köttbullar..
Näe, nu ska jag cykla och bada med bästisen. Hon är knäpp, fast jag älskar henne obeskrivligt ändå..
2010-08-15
 17:27:38

felicjaoishashgacajakcosgbasahsongsaj.

felicia jakobsson. peace
öh. Hon har nu kammat mitt öronhår, jag ska nog se till och fläta hennes tår-hår. komiskt.
Ikväll blire fullt ös med Sofia och My, fast senare kommer dock min knasiga bästis Felicia.. !
Hm... öron hit och dit..


Felicia tog nyss kort på mig, vi beslutade oss för att klippa mitt örhår.

Obeservera att jag faktiskt inte har något örhår.. men vad skulle annars inlägget handla om?
2010-08-15
 17:21:47

..



inte så vackert. Så mycket finare på bilden till höger .. ->

2010-08-14
 20:23:50

tack för att ni finns <3

alla nära vänner, och min bästavän & pojkvän. älskar er. <3
2010-08-14
 20:22:02

yes.



So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence

2010-08-14
 20:17:30

Lördag..?

Okej, kanske inte riktigt OKEJ att jag skriver det här.. vill inte påminna er eller något. Men jag har en sån skolångest. Den 19:e börjar jag. Man blir så fast liksom, måste upp tidigt. Läxor, Prov, Nationella.. U name it. Åh fy uuuusch blä.. Idag var jag sällskap med jennifer när hon tävlade. Hon kom 1:a i L:B. Det där med L:B kanske var onödigt, för hur mycket häst-människor läser min blogg? Knas, dubbelknas. Aja. Snart kommer Linus. Myspys.

Ska fortsätta med att inte göra någonting.. sjunga lite, nivet.

2010-08-13
 23:34:29

hello fat people!

Gissa vem jag sitter här med? Jo.. FELICIA! :O
Så nu är jag helt omänskligt glad. Ska sova, för jag är trött. Har lockat hennes hår.
Skriver snabbt. förlåt att jag inte har bloggat idag. Har legat död i soffan.
Imorgon ska jag följa med och vara stöd till min syrra som ska tävla

K Y S S.

<3

2010-08-12
 15:40:24

var är du?

idag är en sånhär dålig dag
pmsig
hatar nästan allt
saknar
ångest.

ni vet

det finns knäppa människor överallt.

jakis, kom hem

2010-08-11
 18:44:02

jag har ont i huvudet.

så jag ska ta en ipren.. som är

2010-08-11
 18:20:04

jag saknar mitt långa hår. depps.



Jag borde stypas långsamt. Det var faktiskt lite långt förut. Nedrans att jag klippte av hela håret.
På tala om dendär hästan i vid vänstra delen av bilden.
Say hello till min fd tapet! Yes gott folk, jag hade hästar runt hela rummet.
Snart ska det bli ändring på det..

Observera .. från en sak.. till en annan..

2010-08-11
 17:26:35

så vacker, och en sån bra röst.

 

2010-08-11
 17:09:48

u know i love you

..

2010-08-11
 17:08:34

blablabla!

Jag vettefan hur jag lyckas. Idag när jag och min syrra var fullt inne i paradise hotel tittandet så ramla jag av stolen. Min armbåge är dock en aning skadad. Sen åkte jag till stallet. Men vad ska man säga? Är djupt chockad över hur jag lyckades.

2010-08-10
 23:35:26

Ska strax sova..

Men imorgon kommer min bästavän hem, det blir säkert lite lättare då. Saknar henne. <3

knasigt...

2010-08-10
 23:13:56

Måste bara sprida lite fin musik!

Nu förvanar jag faktiskt, men snart kommer jag bjuda på Melissa Horn - Hanna. 
Ger er texten också, så vacker låt. Så vacker.



Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

2010-08-10
 23:06:16

5 saker ni inte visste om mig..

1. Upptäckte nyss min frisörskräck....Genom att kolla på gamla foton på mitt hår väcks oroväckande tankar.. Nej, jag menar faktiskt att jag tror jag har lite frisörskräck. Eller jag vet att jag har det. När tex det här händer: Att man säger klart och tydligt att man vill att dom ska klippa 5 cm på längden, men frisören uppfattar det alltid som 15 och sen har man inget hår kvar..Är det meningen att man ska våga gå tillbaka sen eller? 
 
2. Jag är en riktigt feg människa på kvällen, så jag måste nog erkänna att jag är mörkrädd. Jag får för mig alldeles för mycket när jag är ute och går. Vem vet inte om det ligger någon i en buske och bara väntar på att äta upp mig?

3. Musiken bestämmer lite över mitt humör. För vissa kanske det låter lite. " Men hallå? Retardtjej." Men för mig är det verkligen lite så. Om jag sitter och lyssnar på deppmusik en hel kväll ska man inte förvänta sig att jag är glad och rolig. Om jag lyssnar på jätteglad musik så är det ganska självklart att jag är på topp.

4. Jag älskar djur! Okej, kanske inte exakt alla.. Men väldigt många. Har två hundar (pudlar), som ger mig så mycket glädje. Har också två hästar, så..

5. Ibland har jag ganska mycket humörsvängningar.. Men då säger jag såhär.. vem har inte det ibland? Taha. Knasiga jag. Men jag tror man inte riktigt märker det på mig..

Näe. nu blev jag akut sugen på b&j's. Men tror ni att det finns hemma?
Svar Nej på den frågan.

2010-08-10
 22:43:37

Första inlägget!

Okej.. Kreativiteten bubblar inombords.
Hej. och återigen hej!

Ny blogg, ny start.. Haha, jag ni vet va alla skriver. Nu gäller det!

Okej, here comes the presentation!

Ni smarta människor kan ju läsa där uppe, och ni som inte har gjort det kan ju ta och göra det. Skriver lite om vad som flyger in i mitt huvud. Egentligen kanske det här är blogg för mina närmaste, eller så lär ni känna mig. Det är upp till er! Menmen. Nu ska jag vara flitig med inlägg.

Kyssar så länge!

2010-08-10
 21:28:37

Välkommen till min nya blogg!